Waterscouting Kastanujo uit Gouda

Verhuurmogelijkheden

Ons gebouw

De Kastanujogroep heeft zijn gebouw en terrein aan de Platteweg 42 a-c, te Gouda/Reeuwijk, achter de Cornelis de Houtmangroep. Het Kastanujogebouw ligt aan het achterterrein.

 

 

 

 

 

Het gebouw bestaat uit 2 lokalen van c.a. 60m2. Links ligt het padvindsterslokaal, rechts het shantiwelpenlokaal. Boven de lokalen zijn leidingruimten en bergingen (deze worden niet verhuurd).

 

 

Tussen de lokalen bevinden zich de keuken en een halletje met 2 toiletten, een douche en een trog met 2 koudwaterkranen. In de keuken staat een gascomfort met 4 pitten, een koelkast, een magnetron een waterkoker en een koffiezetapparaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons terrein

 

 Het terrein wordt ook los verhuurd voor scoutingkampen. Ons terrein loopt vanaf ons  gebouw tot aan de houtwal en knotwilgen. Deze scheiden het van het recreatiegebied de Goudse Hout. Het terrein is c.a.125 m. lang en 25m breed. Achterop het terrein is een eenvoudige kampvuurplaats.

 

 

 

 

Aan de Platteweg beschikken we over een steiger met 5 ligplaatsen voor lelievletten. Dit is eventueel uit te breiden voor huurders. Daarnaast is er een ligplaats voor een (kleine) sleper. Vanaf de steiger vaar je via een korte sloot zo de Reeuwijkse plassen op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het varen op de Reeuwijkse plassen is een vaarontheffing nodig. Deze is makkelijk verkrijgbaar via stichting Veen.

Ons terrein is over water alleen  te bereiken via Gouda. De sluis en de bruggen gaan volgens een vast schema enkele malen per dag open. Boten met een diepgang van meer dan een meter kunnen niet door de sluis. Om niet voor verrassingen te staan, kunt u de brugtijden het beste van te voren opvragen bij de sluiswachter van de Gemeente Gouda.

Daarbij kunt u gebruikmaken van het halletje met douche en toiletten. In het halletje en buiten op het terras bevindt zich een stopcontact. 

De kosten en voorwaarden:

  • Ons terrein wordt uitsluitend verhuurd aan scoutinggroepen.
  • Het kastanujogebouw wordt verhuurd voor €100,- per dag/nacht, Vanaf 25 personen wordt er €4,- p.p. extra gerekend.
  • Het Kastanujoterrein wordt verhuurd voor €70,- per dag/nacht. Vanaf 20 personen wordt er €3,50 p.p.p.n extra gerekend.
  • Gas, water, elektra en huisvuil zijn exclusief.
  • We vragen vooraf om een borg. De borg bedraagt €150,-

Reserveren en overige informatie

Voor reservering en verdere informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hanneke Wark. Stuur een mailtje naar verhuur@kastanujo.nl of een geef belletje op 0182-534180

Handige links:

Scoutinggroep Kastanujo

Platteweg 42c
2811 NA Reeuwijk

Klik hier voor een routebeschrijving

Verhuur (meer informatie)

Informatie over verhuur van lokalen en terrein:

Algemene informatie
Verhuurkalender

Kastanujo Twitter Timeline (volg ons)